Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/arthousezoega.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5017
Konsulentopgaver | Arthouse Zoëga

Indretningsopgaver.

 

Indretning af privat bolig.

Er du træt af den måde I har indrettet jer på, og ender tingene med at blive stående, fordi du ikke kan få øje på andre muligheder?

Synes du at din bolig bræger præg af rod, stilforvirring og halve løsninger som i virkeligheden slet ikke viser din personlighed?

Måske har du i virkeligheden alt det du har brug for, men du trænger bare til lidt hjælp med at se det i et nyt lys, eventuelt peppet lidt op med få nyanskaffelser, oprydning eller lidt farver/tapet på udvalgte pladser.

Jeg kan hjælpe med en indretning som kan højne det funktionelle i de forskellige rum, skabe en sammenhæng mellem møbler, nips, billeder, belysning og alt det andet. Det hele vil være ud fra et særligt øje for æstetik.

Book et 1 1/2 times konsulentbesøg, hvor vi gennemgår dit hjem og hvor vores snak kan afklare dine ønsker.  Du vil efterfølgende få tilsendt en skitse med inspiration, fotos, valgmuligheder og anbefalinger, som du selv kan vælge at arbejde videre med.

Pris for et besøg inkl. efterfølgende mail med ideliste: 1950,- excl. moms + kørsel (3,70 kr. pr. kilometer)

Indretning til firmaer, kommuner, butikker mm.

Trænger jeres kontorer, mødelokaler, undervisningslokaler, butikslokaler, butiksvinduer mm. til at blive forskønnet?

Er det mest tilfældighederne der har gjort at jeres lokaler ser ud som de gør og vil I gerne ændre dette?

Ønsker I at højne den daglige trivsel blandt jeres medarbejdere med en indretning der både er funktionel og æstetisk?

Book et besøg med samtale, rundvisning og et kig ind i eventuelle depotrum med gemmer fra tidligere tider og modtag efterfølgende et nyt besøg med oplæg til inspiration, tegninger, skitser, farvevalg og med relevante informationer om forhandlere, priser mm. Det kan også tænkes at I ønsker at udlicitere opgaven, hvor jeg står for alt det praktikske med kontakten til håndværkere, bestille ting hjem osv.

Hvert besøg har en varighed på 1 1/2 time – i alt 3 timer.

Pris: 5000,- ex. moms og kørselstakst efter statens tariffer. (3,70 kr. pr. km.)

Kontakt mig på mail: lenezoega@gmail.com eller ring til mig på mobilen: 20 81 30 94