Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/arthousezoega.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/arthousezoega.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5017
Konsulentopgaver | Arthouse Zoëga

Konsulentopgaver.

 

Individuelle forløb, gruppeledelse, tematiserede oplæg, kurser mm.

Har din arbejdsplads brug for en ekstern konsulent til at beskrive, igangsætte eller løfte en specifik opgave indenfor det socialfaglige område?

Vil I gerne kunne trække på mine kompetencer, enten i deciderede forløb eller som ad hoc opgaver?

Jeg har 15 års erfaring indenfor misbrugsområdet, hvor jeg de sidste mange år har arbejdet med pårørende og med undervisning af de professionelle. Dels indenfor det kommunale regi og i det sidste år med supervision af medarbejdere på private bosteder, hvor en del af beboere har dobbeltdiagnoser.

I forhold til arbejdet med pårørende som er tæt på et andet menneske med misbrug eller/og psykisk sygdom, har jeg et tæt samarbejde med psykolog,

Heidi Rømer Hansen – www.psykologiskinfo.dk.

Vi har sammen udarbejdet et koncept til pårørende, som er tilrettelagt som et kursusforløb. Vi udbyder dette, både til pårørende og til andre professionelle som ønsker at optimere og kvalificere deres tilbud til gruppen af pårørende.

Kursus til pårørende udbydes i Holbæk og til andre interessenter kommer vi gerne ud til de enkelte arbejdspladser og afholder kurset der.

Jeg afholder også oplæg, hvis I har et specifikt tema som I gerne vil have belyst yderligere og skabe en platform for videre drøftelse i jeres gruppe af medarbejdere/klienter/beboere.

Kontakt mig via mail: lenezoega@gmail.com eller på mobil: 2081 3094, hvis du ønsker flere informationer.