Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/arthousezoega.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/arthousezoega.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5017

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/arthousezoega.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Én til én | Arthouse Zoëga

Én til én – samtale kombineret med farver og papir.

 

Én til én – samtale kombineret med farver og papir.

  • Ønsker du at gå en anden vej end den du er på nu, men føler dig begrænset af dig selv?
  • Sidder du fast i dit arbejdsliv, dine relationer eller i dig selv?
  • Længes du efter noget udefinerbart?
  • Kæmper du med mistrivsel, stress, fastlåsthed, modløshed, manglende energi eller andre mentale ubalancer og har du udviklet nogle overlevelsesmønstre som du er træt af?
  • Har du lyst til at arbejde med dig selv?

At bruge farver og papir i forbindelse med en terapeutisk samtale, giver mulighed for at udtrykke det, som kan være svært at sætte ord på og kan samtidig give større indsigt i problemer, følelser og i de mønstre, som du ønsker at forandre.

Jeg vil gerne hjælpe dig og give dig muligheden for at lytte indad og inddrage det i samtalen. Nogen gange maler jeg også undervejs som en spejling på dig og dit.

Når samtalen kombineres med at male, kan billedet ofte overraske da det viser mere eller noget andet end det det startede med. De indre billeder der kommer frem, kan vise en klarhed og en tydelighed som vores knold ikke umiddelbart kan tænke sig til. Det terapeutiske arbejde i samtalen bliver en kombination af alt det du ved, alt det du kan tænke dig til, plus en inddragelse af din intuitive indre stemme som tegningen kan være med til at tydeliggøre.

Én til én, samtale kombineret med farver og papir kan sparke liv i en udviklingsproces og koble hele dig med hoved, krop og sanser, og skabe grobund for større genklang med dine værdier og frisætte mere potentiale, så du opnår mere balance i dit liv.

Jeg har arbejdet med terapeutiske samtaleforløb kombineret med farver, papir og pensler siden 2003, og har oplevet hvor forløsende metoden virker for den enkelte.

Det kreative aspekt åbner nogle døre i os selv, som måske har været lukket i lang tid. Når vi åbner lukkede døre kræver det nænsomhed, respekt og et trygt rum at være sammen i. Det er vigtigt at understrege at det er din proces og at du bestemmer dybden af temaer og hvor langt du vil gå. Min opgave er at støtte dig undervejs i samtalen og sikre at tempoet passer til dig.

Du kan booke en enkeltstående samtale eller som et led i et forløb med 3 samtaler.

Materialer som tegneblok, farver, lærred og pensler har jeg klar.

Praktisk:

Én til én samtale varer 90 min. Se ledige tider i menuen under kalender & booking.

Pris: 900,- excl. moms, inkl. materialer, the, kaffe og snack.

Du kan også vælge et forløb på 3 samtaler til 2350,- excl. moms og derved spare 438,- Du booker den første tid i kalenderen, og så aftaler vi de efterfølgende tidspunkter, når du kommer.

Sted: Møllestensparken 50, 4300 Holbæk

NB: kursusstedet holder kat, så tag dine forholdsregler hvis du har allergi.